понедельник, 5 мая 2014 г.

Луганський інформаційний спротив - Patria o muerte!

Луганськ – це Україна. Небайдужими журналістами та блогерами, які у своїй діяльності керуються цим переконанням, створено колективний блог Луганського інформаційного спротиву http://patria-0-muerte.blogspot.com/ На зазначеній платформі ми, у міру своїх сил та можливостей, будемо писати правду про те, що діється на Луганщині і хто за цим усім стоїть.  


Ми віримо, що переможемо і настане час збирати каміння, аби не допустити повторення ситуації, яка склалася на даний час на теренах нашої Малої Батьківщини. Ситуації, за якою стояли і продовжують стояти ті, хто довгий час вважалися «батьками області» і без будь-яких перепон обкрадав простий люд. Здебільшого, тих, хто насмішкою долі зараз із зброєю в руках продовжують відстоювати інтереси своїх гнобителів, свято віруючи, що всі проблеми Донбасу -  бандерівці та «Правий сектор», яких тут ніколи і не було. 

Ми висловлюємо надію, що наш голос буде почутий і ми зможемо, в міру своїх обмежених сил та можливостей, змінити частинку світу, яка є для нас уособленням України – наш край. Читайте, думайте, не піддавайтеся на провокації і не вірте іноземній пропаганді. Ніхто, крім нас самих, не змінить ситуацію на краще! Батьківщина або смерть!

Комментариев нет:

Отправить комментарий