понедельник, 5 мая 2014 г.

Російські колеги, які соромлять звання журналіста або ті, хто бачив на Луганщині «кровожерливих бандерівців» і розповідав про них росіянам у прямому ефірі. Претенденти на звання «діти Геббельса-Путіна». Частина 1

Телеканал «Россия 24»

Самоха Сергій, мешканець м.Москва.  . Навчався у Саратовському державному університеті, працював на місцевій ДТРК «Саратов», у корпункті «Первого канала» у м.Саратові. З 2010 року працював спочатку на НТВ («Черезвычайное происшествие»), а потім кореспондентом «Вести-Москва».




Арсеничев Сергій, співробітник «Радио Вести FM».







Телеканал «LifeNews»

Репин Олексій, спеціальний кореспондент. Спеціалізація – висвітлення надзвичайних подій та військових інцидентів.






Телеканал «Первый канал»

Кручинин Олексій. Кореспондент Далекосхідного бюро (Владивосток).














«Комсомольская правда»

Коц Олександр,  мешканець м.Москва, спеціальний кореспондент відділу політики «КП». Спеціалізація – висвітлення військових конфліктів, надзвичайних подій та катаклізмів.







Стешин Дмитро. спеціальний кореспондент відділу політики «КП».Підтримував близькі дружні стосунки з Миколою Тихоновим – російським нацистом, який засуджений до довічного ув’язнення за вбивство активістів Станислава Маркелова та Анастасії Бабурової.






 Шевченко Максим Леонардович, мешканець м. Москва. Журналіст «Первого канала». У минулому – член Громадської палати Російської Федерації (у 2008 та 2010 рр.).  У 1990 році – закінчив Московський авіаційний інститут. З середини 1990-х років працював у «Независимой газете», неодноразово був у відрядження у «гарячих точках» - Ізраіль, Чечня, Дагестан, Югославія, Пакістан. У 2000 році створив «Центр стратегических исследований религии и политики современного мира». Є одним з провідних журналістів РФ, які пишуть на навколорелігійну тематику. З 2012 року є ведучим програми «В контексте» на «Первом канале».



Телеканал НТВ

Прокін Олексій, уродженець м.Самара, мешканець м.Москва. Навчався на історичному факультеті Самарського державного університету.








Телеканал «Россия 1»

Рогаткин Олександр, спеціальний кореспондент. 13.06.1975 уродженець м.Тамбов, мешканець м.Москва. Режесер фільму «Противостояние» про політичну кризу в Україні. Один з ведучих рейтингової програми «Специальный кореспондент».






Телеканал «5 канал», Россия, Санкт-Петербург

Кулько Дмитро, мешканець м.Санкт-Петербург.

1 комментарий: