среда, 18 февраля 2015 г.

У Пантеоні Героїв України не місце зрадникам!

Президенту України
Голові Верховної Ради України
Прем’єр-міністру України

Відкрите звернення

Від імені громадськості Луганщини, звертаємося до Вас, шановні високопосадовці!

До цього часу серед очільників терористів, що діють у Луганській та Донецькій областях, а також на території окупованої Російською Федерацією Автономної республіки Крим, існують люди, які носять почесні звання діячів Української держави, нагороджені державними нагородами, почесними знаками, відомчими відзнаками та званнями України.
Сам факт їх переходу на бік ворожих нашій державі сил вже має бути достатнім приводом для позбавлення їх цих відзнак. Інформація про це вже широко відома суспільству, оприлюднена у різноманітних ЗМІ. Однак, на даний момент зберігається ситуація, коли особи, які відверто та публічно заявляють про те, що України, як і українського народу, не існує, які відкидають саму ідею існування незалежної Української держави, продовжують зберігати атрибути формального авторитету для нашої нації. Більш того, багато хто з них продовжує користуватися привілеями та пільгами, які надаються Українською державою у зв’язку із їх видатним статусом.
Ми вимагаємо від Вас, шановні високопосадовці, спираючись на дані правоохоронних органів, повідомлень засобів масової інформації, про фактичну причетність відповідних осіб до антидержавної, антиукраїнської діяльності, своїми рішеннями позбавити таких перевертнів, які самі відреклися від своєї Вітчизни, усіх звань, нагород та відзнак, присвоєних їм Україною.
У Пантеоні Героїв України не місце зрадникам!


Комментариев нет:

Отправить комментарий